hirdetés

Balhé volt ismét egy megyei meccsen. A koppánymonostoriak megtámadták a játékvezetőt, és a segítségére érkező banaiakkal is összecsaptak a megye II-es meccsen. Egy törött lábú játékost pedig a mentő vitt kórházba.

koppanymonostori-balhe-rangadoMár a Komárom-Esztergom megyei másodosztályú Bana–Koppánymonostor meccs huszadik percében szörnyű jelenetek játszódtak le. A hazai Vincze Ádám úgy elkésett a becsúszással, hogy a vendég Győrfi Gabriell bokája aláfordult, és el is tört.

– A játékosunk rosszul szerelt, és eltalálta az ellenfél bokáját. A mentő gyorsan kiért, addig a hordágyon üldögélt, és azt mondta nekünk, hogy nem a rúgástól sérült meg, hanem aláfordult a lábfeje – mesélte a kórházba szállított focistáról Farkas Zoltán, a Banai KSK elnökhelyettese.
A végig parázs mérkőzésen az indulatok a második találat előtt szabadultak el igazán. Az utolsó percben a banai Dobai Péter lépett ki, de a vendégek csapatkapitánya, Margl Attila huszonöt méterre a kaputól elkaszálta őt. A védőnek villant a sárga, ezért ordibálni kezdett a bíróval, úgyhogy gyorsan, másodperceken belül megkapta a másodikat is.

Ez robbantotta ki az amúgy is gyenge lábakon álló békés meccset és lett kritikus a helyzetet. A játékos ugyanis elindult a bíró felé, kiabált, egy korábbi kezezést reklamált, úgy kellett a társainak lefogni – emlékezett vissza a szabadrúgásból született második gólt megelőző botrányos jelenetre Farkas.

– Amikor a bíró lefújta a meccset, a monostori játékosok körbevették őt, de akkora tömeg alakult ki a pályán, hogy többet nem láttam.

Úgy tudjuk, a játékvezető kapott egy pofont, de a segítségére érkező hazai játékosokkal is összecsaptak a vendégfocisták, több ütés is elcsattant. A tömegjelenet végén még két vendég és egy hazai piros lap villant. Az érintettek komoly eltiltásra számíthatnak.

(Fotó: Rangadó)