hirdetés

Király Gábor szerint nagyon jól sikerült a magyar futballválogatott összetartása, de van még mit javítani az osztrákok elleni Eb-rajtig. A magyar hálóőr három garnitúra mackót is visz magával.

király-attila kisbenedek

Konkrétumot nem mondott az elvárásairól a magyar kapus, de szerinte nagyon fontos, hogy egységes legyen majd a csapat. – A cél, hogy magunkhoz képest szerepeljünk jól, és ne legyen hiányérzetünk a mérkőzések után. Nem nyaralni megyünk Franciaországba, hanem keményen dolgozni.

A korábban három német klubban – a Herthában, a Leverkusenben és az 1860 Münchenben – is megfordult Király Gábort a német–magyar (2-0) előtt a hazai drukkerek is köszöntötték, aminek nagyon örült.

Jó érzés volt, amikor mentünk bemelegíteni, már akkor is hallottam, hogy megtapsolnak, de én a magyar szurkolókra koncentráltam – mondta a kapus, akit a magyar drukkerek kórusban ünnepeltek.

Megjegyezte, korábban már szerepelt egy Eb-n. – 1992-ben, a ciprusi ifi-Eb-n részt vehettem, de azért most más lesz sok néző előtt kifutni a pályára – mondta az akkori csapattal ötödik helyet elérő, most már 103-szoros válogatott futballista.

Király végezetül elárulta, hogy már előkészítette a szürke mackónadrágjait, amelyekből hármat visz magával. – Az egyiknek nagyon vékony az anyaga, így ha esik az eső, akkor is bátran használhatom.

(Forrás: kiralygabor.eu )