hirdetés

A Mercedes világbajnoka sportot váltott egy kis időre. A hétszeres Forma–1-es világbajnok Lewis Hamilton egy vakmerő ejtőernyőzéssel töltődött fel az elmúlt hétvégén, amikor a sűrű versenynaptár ellenére nem rendeztek futamot.

 

A Mercedes pilótája Angela Cullennel, a német istállónál dolgozó állandó segítőjével vetette ki magát egy repülőgépből. A 37 éves sportoló profi ernyőre lehet, mert semmiféle oktatói segédletet nem vett igénybe.

Hamilton az ugrás előtt egy képet is posztolt az Instagram-sztorijába, amihez a következőket fűzte: “Pihenőnap, a legjobb nap!!”

A brit versenyzőre ráfér a kikapcsolódás, illetve érthető, hogy a versenypályán kívül keresi az adrenalinfröccsöt, az idény első két futama, Katarban, illetve Szaúd-Arábiában ugyanis meglehetősen visszafogottra sikerült. Ugyan az első nagydíjon a Red Bullok kiesésének köszönhetően még dobogóra állhatott, de egy héttel később mindössze a 10. helyen végzett. A Mercedesekből hiányzik a tempó, és sok Hamilton-rajongó attól tart, hogy emiatt nem is lesz meg kedvencüknek a rekordot jelentő nyolcadik világbajnoki cím.

“Mentálisan és érzelmileg is küszködik. Az év végén vissza fog vonulni, ha egyáltalán végigszenvedi ezt az idényt. A szíve már nincs benne, az autója sem elég jó, ő pedig már túl sok mindennel foglalkozik az F1-en kívül” – írta az egyik bánatos kommentelő.

( Turi T.)