hirdetés

Hamarosan 4 Nemzet Torna
2017-10-19 18:28

A Roland Divatház 4 Nemzet Torna keretében november 10. és 12. között Lengyelország, Olaszország és Japán válogatottját fogadja a magyar férfi felnőtt jégkorong-válogatott.

4 nemzet tornaNovember második hétvégéjén a magyar csapat sorrendben Lengyelország, Olaszország, végül pedig Japán ellen lép a jégre. A délutáni, nem magyar érdekeltségű mérkőzéseket ingyen lehet megtekinteni.

Pénteken 19 órakor az évek óta az egyik legnagyobb riválisnak számító Lengyelország lesz a magyar csapat ellenfele. A Magyar Jégkorong Szövetség 90. születésnapját ünneplő szeptember 30-i rendezvényen a simán, 5-1-re felülmúltuk a lengyeleket, elrontva ezzel a korábbi NHL-edző Ted Nolan debütálását a lengyel kispadon. A piros-fehérek alighanem a revans reményében érkeznek Budapestre.

Szombaton este hétkor az A-csoportból frissen kiesett olaszokkal játszunk, akik az áprilisi világbajnokságon is ellenfeleink lesznek. A magyar győzelem így komoly üzenetértékkel bírna. A két csapat utoljára a 2015-ös világbajnokságon találkozott, amikor 4:1-re nyertünk. Azóta mindkét válogatott megjárta az A-csoportot, ahová mindketten szeretnénk újra visszajutni.

Japán válogatottja hosszú évekig stabil A-csoportos csapat volt, de nemrég a Divízió 1/A csoportból is kiestek, ahová nem sikerült áprilisban visszajutniuk. A korábbi edzőt lecserélték, új stáb és átalakított kerete van az ázsiai együttesnek. Sikerre éhes fiatalok kezdik meg a harcot a japán hoki nimbuszának visszaállítása érdekében. A vasárnapi mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A magyar csapat mérkőzéseire a törzsszurkolói szektorba kedvezményesen, 1.200,- forintért lehet jegyet venni. Ezúttal is lesz családi szektor, ahová a felnőttek 2.500, a gyerekek – 14 éves korig – 1.000 forint ellenében vehetnek jegyet, a 6 év alattiak számára továbbra is ingyenes a belépés, ha ölben ülnek.

Azon szurkolók, akik az MJSZ honlapján kitöltik a kérdőívet, 20 % kedvezményt kapnak a kiválasztott jegy árából. A kérdőív kitöltése után e-mailben kapott kódot az eventim.hu és a jegyed.hu rendszereiben lehet felhasználni. Minden kód egy jegy megvásárlásához nyújt kedvezményt.