hirdetés

A magyar válogatott kapus Gulácsi Péter is támogatja a járvány elleni küzdelmet, úri módon. A Bundesliga magyar főszereplője 5 millió forintot adott a Szent László Kórháznak.

 

A budapesti Szent László Kórház számít a koronavírus elleni küzdelem központjának Magyarországon, itt kezelik a betegeket, és itt alakították ki a karantént is. Az intézmény munkatársai hősies harcot vívnak a járvány ellen. Ezt szeretné segíteni Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa is, aki 5 millió forintos támogatást ajánlott fel, emellett mást is adakozásra buzdít.

A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírussal küzdő kórházakat, ezért 5.000.000 forinttal támogattuk a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát. Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsen ő is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon!– írta Gulácsi a közösségi médiában.