hirdetés

Lakatos Rita nagyon durva sérülést szenvedett, jelenleg a beszéd is nehezére esik a junior világbajnok kézisnek. Két fogát is adta az aranyért.
Debrecen, 2018. július 13. Lakatos Rita (j) és a koreai Kim Szora a nõi junior kézilabda-világbajnokság elõdöntõjében játszott Magyarország - Koreai Köztársaság mérkõzésen a debreceni Fõnix Csarnokban 2018. július 13-án. Magyarország-Koreai Köztársaság 30-25. MTI Fotó: Czeglédi ZsoltSúlyosnak bizonyult a kézilabdázó Lakatos Rita szájsérülése, a világbajnok magyar juniorválogatott csapatkapitányának jelenleg a beszéd is nehezére esik.

A debreceni Főnix Csarnokban rendezett szombat esti döntő 44. percében az irányító egy támadás során összefejelt ellenfelével, azonnal le kellett cserélni és kórházba szállították, ezért nem ünnepelhette együtt csapattársaival a 28-22-es győzelmet.

A ChampSport nemzetközi sportügynökség közösségi oldalának hétfői beszámolója szerint Lakatosnak két foga bánta az ütközést, az ínye is megsérült, és bár a kórházat már elhagyhatta, de olyan súlyos a sérülése, hogy még a beszéd is nehezére esik.

A csapatkapitány nyolc mérkőzésen 21 góllal járult hozzá a magyar csapat világbajnoki címéhez.
Lakatos a Győri Audi ETO KC játékosa, de az előző szezon kölcsönben a Vác csapatában töltötte, a következő idényben pedig a norvég élvonalbeli Byasen kézilabdázója lesz, írja az MTI.