hirdetés

Felfüggesztették állásából az MTK nemrég szexbotrányba keveredett úszóedzőjét. Mindez pedig várható lépés volt és a klub elnöke és a tréner közösen döntöttek így. A tehetséges mester állítólag  szexuális tartalmú képeket küldött  tanítványainak. Az ügyben a Magyar Úszó Szövetség is vizsgálódik. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy az edzőt még nem ítélték el így az ártatlanság vélelme is megilleti.

 

úszásUszodai berkekben körülbelül már egy éve kezdtek arról pletykálni, hogy a tréner  zaklathatja a lányokat. Az edző közleményben tagadta a vádakat, és azt állította, hogy a pucér fotót a volt barátnőjének készítette 6 éve, és csak neki küldte el, senki másnak.

Az ügy kirobbanása után mégis vizsgálatot rendelt el a MÚSZ új elnöke is. Deutsch Tamás, a klub elnöke azt mondta, hogy több névtelen feljelentés érkezett a rendőrséghez, az érintett edzővel pedig – közösen, egyetértésben – arra a döntésre jutottak, hogy az MTK-nál az egész ügy tisztázásáig, az eljárások bejezéséig felfüggesztik a munkaviszonyát.