hirdetés

Indul az EB az ülőröpiseinknek. Több mint 16 ország négyszáz sportolója méri össze tudását a Ludovikán. A magyar válogatott nem titok szeretne érmet szerezni a hölgyeknél.

 

Itt az Európa-bajnokság július 15. és 17. közötti meccsbeosztása! Igen sűrű a program csapatainknak az első három napon, a csoportküzdelmek keretében a férfiak három nap alatt öt, a nők pedig három meccset játszanak.
Szurkoljatok a magyar válogatottaknak! Mindenkit várunk szeretettel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Ludovika Arénába, a belépés ingyenes!

Július 15., HÉTFŐ
10.00: Magyarország–Németország (férfiak)
16.00: Magyarország–Litvánia (férfiak)
17.45: Magyarország–Horvátország (nők)

Július 16., KEDD
10.00: Magyarország–Ukrajna (férfiak)
16.15: Magyarország–Lettország (férfiak)
18.00: Magyarország–Szlovénia (nők)

Július 17., SZERDA
16.15: Magyarország–Szerbia (férfiak)
18.00: Magyarország–Németország (nők)

 

Minden idők egyik legjelentősebb magyarországi parasport eseménye kezdődik Budapesten.

Kovács Ferenc, a Magyar Röplabda Szövetség  elnöke arról beszélt, hogy négy éve működik az ülőröplabda a szövetség égisze alatt.

Nagy sportdiplomáciai siker az Eb megrendezése, mert közel tíz éve nem volt ilyen rangos paraesemény Magyarországon – fogalmazott.

Raska Gyula szövetségi kapitány az esélyekről az MTI-nek elmondta: “nagyon erős a mezőny, a férfiaknál sok válogatottban profi játékosok szerepelnek, a középmezőny elejének elérése bravúrnak számítana”. Hozzátette: a nőknél esetleg az éremszerzés is összejöhet.