hirdetés

Komoly meglepetéstokozott családjának a tehetséges fiatal baseball játékos, akit most igazolt le az Arizona. Pavin ugyanis az 5 millió dollárból, amit kapott a szerződéskötéskor szüleinek az adósságát rendezte legelőször és nem méregdrága sportautóra költötte.

pavin smithA 21 éves fiú úgy tűnik, ígéretes sportkarrier előtt áll, ami ha nem is jön össze, akkor sem vész már egy perce sem kárba. Ugyanis a fiatalembert nyáron leszerződtette az Aroizona Diamondbacks baseball csapata, az aláírása pedig 5 millió dollárt, vagyis 1,36 milliárd forint. Pont ezért, a fiú úgy döntött, meglepi a szüleit egy különleges karácsonyi ajándékkal.

Pavin kifizette a szülei házán lévő jelzáloghitelt. A családnak pedig mellékelt egy levelet is, melyben megköszöni nekik mindazt a támogatást, amit kapott a rengeteg szeretet mellé, amelyben felnőhetett. Ahogy anya hangosan olvassa a levelet, Pavin húga, és apja is, egyre érzelmesebb lesz. Aztán jönnek a könnyek. A fiatalember videóra vette a reakciót, majd a Twitteren posztolta a következő szavakkal: Köszönök mindent, amit értem tettetek. Ezt nem pótolhatja semmi. Nagyon szeretlek titeket. Az otthonunk teljes mértékben a tiétek. Boldog Karácsonyt!