hirdetés

Nagy a baj a női kézideinél. Péntek este és szombat reggel sok ferencvárosi kézilabdázó mutatott koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket, így nem utaztak el a franciaországi Bajnokok Ligája-meccsükre.

 

Váratlanul elhalasztották az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapatának vasárnapra tervezett BL-mérkőzését a francia Brest Bretagne ellen. Az Üllői úti lányok közül ugyanis többen koronavírusos betegség jeleit mutatták. Az FTC így meghozta a döntést.

A zöld-fehér klub honlapjának beszámolója szerint pénteken este és szombaton reggel újabb játékosaiknál jelentkeztek Covid-fertőzésre utaló tünetek. A történtekről tájékoztatták az európai szövetséget (EHF), az egyeztetéseket követően pedig eldőlt, hogy a protokollt betartva az együttes nem utazik Franciaországba szombaton.

Az elhalasztott összecsapás új időpontjáról az EHF és a két klub később egyeztet.-írta közösségi oldalán a klub.

Sajnos mindez nem jó a csapatnak, hisz a Fradi remekül játszik és jó formában várta a BL meccset a gallokkal. A lányok készültek is és hangolódtak is az összecsapásra, amelyet most teljesen felborogatott a koronavírus. Ez pedig nem jött jókor.

( Predrag )