hirdetés

Drámai hír érkezett a fiatal beteg kajakosról Tóth Róbertről. A rákkal vívott háborút végül nem a harcos sportoló nyerte. A fiatal sportoló gyógykezelésére rengeteg adomáyn érkezett, így lehetett és volt esélye Tóthnak Amerikába utazni és költözni, hogy a szükséges gyógykezelést megkapja.

 

Két héttel ezelőtt ezekben a percekben még néztem, ahogy kajakozol. Most pedig már nem élsz. Leírhatatlan mindaz, amin az elmúlt majdnem két hétben átmentünk. A folyamatos kontroll alatt töltött hónapok után, minden különösebb előjel nélkül, egy felfoghatatlan és őrült végső háború kezdődött.-írta Reményi Dalma.

Felesége, Reményi Diána jelentette be a Facebookon a 29 éves Tóth Róbert kajakos halálhírét. Tóth az U23-asok közt volt Eb-győztes.

Az úszásban olimpikon Reményi azt is írta, hogy férje az utolsó leheletig bivalyerős maradt, az ápolók harcosnak szólították.

Májusban még úgy tűnt, Tóth leküzdi a rák egy igen agresszív fajtáját. Ráadásul a szükséges és méregdrága amerikai gyógykezelésre is összegyűlt a pénz így valóban sokan bíztunk a sportoló gyógyulásában. Sajnos azonban hiába nyerte a harcokat a halálos kórral szemben Tóth.