hirdetés

A Videoton 1-1-es döntetlent ért el a Cukaricki vendégeként a labdarúgó-Európa Liga-selejtező második fordulójának visszavágóján. Így 3-1-es összesítéssel jutottak tovább a fehérváriak és mentették meg a magyar foci becsületét. A négy magyar csapatból egyedül a Vidi maradt talpon.

vidi-vidi.hu

Bár a Cukaricki kezdte jobban a találkozót és korán sikerült betalálnia, ezzel egyetlen gólra csökkentette a hátrányát. A Videoton ezt követően már jobban futballozott, meg tudta tartani a labdát, és a támadások lehetőségéről sem mondott le teljesen, helyenként pedig irányítani is tudta a játékot, de a szünetig nem született újabb gól. A folytatásban a Cukaricki birtokolta többet a labdát, de a Videoton szervezetten védekezett, így a hazaiak egyáltalán nem jelentettek veszélyt Kovácsik kapujára. A hajrában aztán az egyik ritka magyar ellentámadás végén Géresi gólja végleg eldöntötte a továbbjutás kérdését.

A meccs végére maradt egy kis adok-kapok is, amelynek a Cukaricki trénere itta meg a levét, mert elküldték a kispadról.

Összességében igen rossz meccs volt, de ezt hagyjuk is. A Vidi továbbment, és várhatja a dán Midtjyllandot, az EL-selejtező harmadik fordulójában.

(Fotó: vidi.hu)