hirdetés

Megütötte a fociedző az ellenfél játékosát. Így mondhatni nem mindennapi események szemtanúja lehetett az, aki követte a Gencsapáti–Ják Vas megye II. osztályú bajnoki mérkőzést.
fociMáté Ádám, a vendégek labdarúgója állítja, a hazaiak edzője megütötte őt. A meccs negyvenedik percében megrúgták a jáki Máté Ádám testvérét, aki ezt nem tűrte szó nélkül, és számon kérte a szabálytalankodó hazai játékoson.

Megkérdeztem tőle: „Te mit csinálsz, normális vagy? Aztán kicsit meglöktük egymást – mesélte a Borsnak a focista.

Ezután indult meg felém a hazai csapat edzője, meglökött a jobb vállamon kétszer, aztán a jobb kezével szájon ütött. Igaz, nem volt nagy erejű az ütés, de ahhoz elég volt, hogy a földre kerüljek – mesélte a focista, aki utána edző apjával azt akarta elérni, a teljesen elfogadhatatlan és sportszerűtlen viselkedés miatt fújják le a meccset. Ez nem történt meg, de a játékvezető elküldte a padtól a hazai edzőt.

Feljelentést tettem. A bíró leírta a történteket a jegyzőkönyvbe, és megnevezte a hazai edzőt. Ezt pedig a rendőrség bekérheti a nyomozáshoz. Lesz még egy meghallgatás, aztán a szembesítés – mondta a 21 éves sportoló.