hirdetés

Napokon belül hivatalosan is bejelentik ismét a DVSC csapatát erősítheti a magyar válogatottból most mellőzött legenda Dzsudzsák Balázs. A magyar futballista így visszatért kezdő pályafutásának színhelyére, hisz megegyezett és most nem a pénz volt a fontos Dzsudzsinak. Aláírás és a nagy bejelentés azonban várat magára.

 

Az EstiSport úgy tudja, hogy Dzsudzsák Balázs és a DVSC megegyezett így a magyar válogatottból most mellőzött focistánk hamarosan az NB II-ben tér vissza. Dzudzsák a civis városban kezdte futball karrierjét, sokat köszönhet a DVSC-nek és most megpróbálja visszonozni mindezt.

Napokon belülhivatalosan is bejelnti a DVSC a jó hírt, ami ráfér a csapatra és kell is Dzsudzsák, ha ismét az NB 1—ben szeretnének játszani a civis város játékosai.

Dzsudzsákot sokan vádolták azzal, hogy a pénz is érdekli. Nos az biztos Dzsudzsák nem fog annyit keresni, mint mondjuk amennyit kapott az oroszoknál vagy épp az araboknál. Sőt a korábbi fizetésének a töredékét sem fogja megkapni.
A Debrecen jelenleg vezeti az NB II-t, eddig 20 pontot gyűjtve, 3 egységgel előzi a második Békéscsabát. A következő fordulóban a PMFC-t fogadja hazai pályán.

Dzsudzsák legutóbb az al-Ain-ban játszott. Mióta elhagyta az előző csapatát az MTK-val és Shane Tusuppal készül.

(turi)