hirdetés

Elképzelhető, hogy Dzsudzsák Balázs, régi anyaklubjánál az NB II-be kieső Debrecen csapatánál folytatja pályafutását. A civis városnak jól jöhet egy Dzsudzsi, bár lehet valamelyik jól fizető külföldi csapatnál folytatja a diplomata játékos, de ez nemcsak rajta, hanem a menedzserén is .

 

Úgy tudjuk lehet, hogy a régi klubtulajdonos Szima Gábor az érkező magyar válogatott horrorisztikus bére miatt is döntött a távozás mellett, ami havonta súlyos tízmilliókat jelenthetett volna a régi tulajnak, és ebből már nem kért a kaszinó guru.

A város Debrecen pedig épp Dzsudzsi miatt szállt be a klubba. A helycsere Dzsudzsi érkezésével teljesen érthető lenne és valljuk be, jó lenne, ha a magyar válogatott végre hazatalálna és újra formába kerülne, újra szélvész sebességgel futna és ontaná a gólokat. Egy jó Dzudzsira mindenkinek szüksége van, Debrecennek és Magyarországnak egyaránt.

A DVSC új szakmai igazgatója Tőzsér Dániel az ügyről csak annyit mondott, hogy jelenleg nyilatkozatstop van a DVSC-nél, de a jövő héten sajtótájékoztatót tartanak, ahol ennek az ügynek a részleteiről is beszélni fognak.

Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere egyenlőre utolérhetetlen, bár azt korábban elismerte Törökországból és Egyiptomból van még megkeresése a játékosának.

Dzsudzsák Balázs 2004 és 2008 januárja között 54 tétmérkőzésen 31 kanadai ponttal (14 gól, 17 gólpassz) segítette három bajnoki címhez a Debrecent.