hirdetés

Hivatalos. Ötmillióért vihetik Dzsudzsit. Két csapat is konkrét ajánlatot tett Dzsudzsák Balázs játékjogáért – számol be a bursasporluyuz.org. A klub elnöke Ali Ay, egyelőre nem árulta el, hogy melyik két klubról van szó, de megerősített vinnék a magyart.

dzsudzsák-orbán

Vége a találgatásoknak valóban kapós lett a magyar játékos Két klub is bejelentkezett Dzsudzsákért, hogy vinnék Törökországból. A Bursasport elnöke nem tagadta, hogy sorban állnak a kérők.

Dzsudzsák Balázsért eddig két hivatalos ajánlatot kaptunk, de csapatneveket ne kérdezzenek. Három és fél millió eurót kínáltak a játékjogáért, de ennél többet, ötmillió euró körüli összeget szeretnénk érte kapni-közölte Ali Ay.

A Bursaspor és a játékos nemrég rendezték a piszkos anyagiakat. Mint ismeretes 1.32 millió euróval tartozott a klub Dzsudzsáknak , melyet végül kifizetett. Ez azt jelenti, hogy nem válik semmissé a két fél közti szerződés és a török csapat eladhatja a 29 éves középpályást. Ali Ay elnök elmondása szerint minél magasabb áron akarják eladni a futballistát, akinek értékét jelenleg 4.25 millióra becsüli a transfermarkt.de, de a nagyszerű Eb-szereplést követően ennél nagyobb összeget is el tudna képzelni a Bursaspor.

Dzsudzsák jelenlegi szerződése 2019-ig érvényes, korábban Bundesliga- és Premier League csapatok  érdeklődéséről lehetett hallani. Az elnök azt is elmondta, reményei szerint tíz napon belül rendeződik a magyar válogatott futballista átigazolási ügye.