hirdetés

Bár pár napja Dzsudzsák menedzsere még arról beszélt van idejük dönteni a maradásról, hirtelen a klubja az egyesült arab emírségekbeli Al-Ittihad Kalba csapata megköszönte a magyar focistának az eddigi ténykedését. Dzsudzsák nem fér bele a csapat jövőképébe állítólag.

 

A klub hétfőn este egy Instagram-posztban köszönte meg a magyar válogatott szélső szolgálatait, de a mellékelt képen kívül semmi konkrétumot nem tettek közzé. Kedden már két új igazolását is bemutatta az egyesület. A helyi lapok szerint a 27 éves, korábbi utánpótlás-válogatott Navarone Foort Dzsudzsák helyére szerződtette és regisztrálta a keretbe a gárda – írja a Nemzeti Sport.

Az Al-Ittihad Kalba keddi közleményében már arról ír, – Dzsudzsák és a másik távozó Henrique nevének említése nélkül – hogy a keretben történt változtatások a vezetőedző kérésére történtek, mivel az új szerzemények jobban illeszkednek a tréner taktikai elképzeléseihez.

Érdekesség, hogy néhány nappal ezelőtt Dzsudzsák ügynöke, Vörösbaranyi József még arról beszélt, hogy a középpályásnak vannak ugyan megkeresései, de szeretne az Al-Ittihad Kalbánál maradni, és meghosszabbítaná szerződését, amely eredetileg idén nyáron járt volna le.

A Nemzeti Sport azóta többször is megpróbálta megszólaltatni Vörösbaranyit, aki azonban nem kívánta kommentálni a híreket, néhány nap haladékot kért.

Dzsudzsák Balázs 2018-ban a szintén emírségekbeli Al-Vahdától igazolt az Al-Ittihadhoz, ahol 36 meccsen 9 gólig jutott