hirdetés

Bár a Videoton 4-0-ra intézte el a Mezőkövesd gárdáját a szombati NB I-es fordulóban a matyócsapat vezetése elégedetlen a bíráskodással és dühösek is. Nem is titkolják ilyen bírónak nincs helye az NB I-ben.
mezőkövesd-vidiA kövesdiek dühét a székesfehérváriak második gólja szította fel, amikor is Lazovics passzából Henty a leshatáron ugrott ki. A partjelző nem jelzett lest, Karakó Ferenc játékvezető azonban a sípjába fújt. A kövesdi védők leálltak, a támadó a kapuba lőtt, a játékvezető először nem adta meg a gólt, majd meggondolta magát, és mégis középre mutatott. A szabályok azonban azt mondják ki, hogy a sípszó véget vet a játéknak, így a gól sem lenne érvényes.

A kövesdiek ügyvezető igazgatója, Hagyacki József bizony értetlenül áll az eset elött és morcos, dühös.

Mi értelme lenne óvnunk? Rögtön láttuk, hogy nagyot hibázott a játékvezető, de manapság már nincs műhiba, mint régen, a jelenlegi szabályok alapján nincs óvási alapunk. Mit tudunk tenni? Mérgelődni, semmi mást. Kiszolgáltatottak vagyunk, a bölcsek köve mindig a játékvezetőknél van. Reméljük, hogy a játékvezetői bizottság súlyosan megbünteti vagy eltiltja, mert az ilyen játékvezetőknek nincs helyük az NB I-ben. – mondta Hagyacki.