hirdetés

Elverték a saját szurkolói a Legia játékosait. A csapatot erősíti a magyar válogatott Nagy Dominik is. Állítólag ő is kapott a bosszús szurkolóktól.

nagy dominikNem megy jól az idei szezonban a címvédőnek, 11 forduló alatt csupán ötször tudott nyerni a Nagy Dominikot is soraiban tudó varsói együttes. A gyenge kezdés a bajnokságban, valamint az európai kupacsalódások Jacek Magiera vezetőedző menesztését eredményezték, csakhogy a helyére kinevezett Romeo Jozak sem tudott csodát tenni a csapattal.

A Legia Warszawa szurkolóinál azonban vasárnap telt be a pohár, a 11. fordulóban ugyanis a nagy rivális Lech Poznan 3–0-val simán verte a varsóiakat. A felbőszült drukkerek keménymagja a stadionon kívül parkoló buszhoz vonult és arra kérték a játékosokat, valamint a vezetőedzőt, hogy jöjjenek ki beszélni. Amikor ennek a csapat eleget tett, a varsói drukkerek nekiestek a játékosoknak és a fejüket, hátukat ütötték ököllel, ahol érték.

Az incidens körülbelül tíz percig tartott, a szurkolók távozáskor megfenyegették a játékosokat, hogyha továbbra is ugyanolyan gyatrán futballoznak, mint eddig, akkor újra elgyepálják őket.