hirdetés

Nagy bajban van Henry Ruggs. A Las Vegas Raiders szélső elkapója brutális autóbaleset szenvedett, amelyben egy ember meghalt. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 22 éves sztárját azzal vádolják, hogy valamilyen tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt vezetett.

 

A Las Vegas-i rendőrkapitányság tájékoztatása szerint egy ütközéshez riasztották őket. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, az egyik jármű, egy Toyota lángolt. A tűzoltók az autóban egy nőt találtak, aki az életét vesztette. Az elsődleges vizsgálatok szerint a másik jármű, egy Chevrolet ütközött a Toyota hátuljával.

A rendőrség szerint a Chevroletet a 22 éves Henry Ruggs vezette, akit nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, akárcsak női utasát. A nyomozás még tart az ügyben.

Bár vádat még nem emeltek, ha bűnösnek találják Henry Ruggsot tudatmódosító szer befolyásoltsága alatti vezetés miatt, kettőtől húsz évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

A másodéves szélső elkapót a draft első körében, a 12. helyen szerezte meg a Las Vegas Raiders 2020-ban. A mostani idényben 24 elkapása van, amellyel 469 yardot tett meg, két touchdownt szerzett, és 19,5 yardos átlagával a második az NFL-ben a legalább 20 elkapást teljesítők között, míg a Raiders öt győzelemmel és két vereséggel kezdett az alapszakaszban.

(cst)