hirdetés

Majd két méter magas, iszonyatosan laza de ha a pályára lép meghökkentő megoldásokat mutat a Dunaferr nemrég igazolt kanadai válogatott röpise Blain Cranston. A fiatal játékos nemcsak a dunaújvárosiaknak erősítés, hanem a magyar röplabda sportnak is, hisz egy jó játékos felrázhatja és fejlődésre ösztönzi az Extraliga többi csapatát is.

 

Miért pont Dunaújvárosba az Extraliga újoncához érkezett a kanadai válogatott fiatal kiválósága Blain Cranston ? Sok oka van. Biztosan sokan most azt gondolnák a pénz miatt, de nem. A fiatal tehetség fantáziát lát az újonc csapatban és a játékostársak teljesítménye is arra ösztönözte, hogy Európába, Magyarországra költözzön. Természetesen Mészáros Döme a legendás röplabdás is sokat hatott a fiatal kanadaira. Az pedig csak olaj volt a tűzre, amikor megtudta Cranston, hogy a bajnoki döntő a cél Dunaújvárosban.

A Dunaferr az első Extraligás meccsét sokak meglepetésére megnyerte a MAFC ellen, akitől a csapat oda-vissza csúnyán kikapott korábban. Itt Blain pár percet játszott csak, de az ellenfél játékosait sokkoltó a váratlan megoldásaival.

Nagyon jól érzem magam itt Dunaújvárosban. A csapat remek és befogadtak a fiúk. Sajnos eddig csak pár percet játszhattam, hisz a MAFC elleni Extraliga meccs elött hagyhattam el a karantént, amit nehéz volt túlélni. Én imádok edzeni, játszani de a négy fal között lenni, na azt nem szeretem. Mi a célunk itt Dunaújvárosban ? Én minél több meccset szeretnék megnyerni a csapattal, engem az ösztönöz, az pörget fel a következő találkozóra. Nem ismerem az Extraliga csapatait, biztos nagyon jók, de szerintem mi komoly fejtöréseket fogunk okozni-mondta Blain Cranston a kanadai röplabda válogatott kiválósága.

(turi )