hirdetés

Brady mégis folytatja
2022-03-14 23:19

A legenda a jelek szerint mégsem vonul vissza. Tom Brady, a minden idők legjobbjának tartott amerikai futballista még egy szezont vállalhat az NFL-ben.

 

A hétszeres Super Bowl-győztes és 44 évesBrady visszavonulását január végén jelentette be az NFL, majd később maga a játékos is megerősítette, hogy a 22. szezonja után befejezi a karrierjét. Ehhez képest, most egy friss Twitter-posztja a folytatásról árulkodik.

„Az elmúlt két hónapban rájöttem, hogy a helyem még mindig a pályán van, és nem a lelátón. Eljön majd az az idő. De nem most. Szeretem a csapattársaimat, és szeretem a támogató családomat. Ők teszik lehetővé mindezt. Visszatérek a 23. szezonomra Tampába.”

Brady 2000-ben került az NFL-be, a hatodik körben draftolta a New England Patriots, ahol Bill Belichick edzővel összesen hatszor lett bajnok. A csapatot a 2019-es szezon után, közel húsz év elteltével hagyta el, majd a Tampa Bay Buccaneerst is bajnoki címig vezette. A rájátszást idén is elérte klubjával, de a Super Bowl már nem jött össze.

(cst)