hirdetés

A Diósgyőr csapatától néhány hete menesztett Bódog Tamás elmondása szerint nem vett részt a Leisztinger Tamás által emlegetett visszaélésekben, hanem megpróbált tenni ellenük. Bódog is tenni akart a lenyúlások ellen.

leisztinger tamás-MTIA kiesés ellen küzdő DVTK tulajdonosa Leisztinger nagy port kavaró nyilatkozatot tett: a klubvezető szerint komoly visszaélések történtek a csapatnál. (A trükközés lényege dióhéjban annyi, hogy a játékosok a fizetésüknek csak egy részét 20-30%-át kapták meg, a többit  vissza kellett osztaniuk edzőnek, menedzsernek, sportigazgatónak.)

A csapattól nemrég menesztett Bódog Tamás a Nemzeti Sportnak elismerte azt, hogy van ilyen jelenség és ő is tenni akart ez ellen.

Rosszul esett, amikor Leisztinger Tamás erről beszélt, nem lehet tudni ugyanis, kikre utalt és hogy pontosan mire gondolt. A jelenséggel én is találkoztam, s felhívtam a tulajdonos figyelmét arra, itt egyszerűen lehúzás folyik, becsapják őt – de ő azt válaszolta, tisztában van vele, és nem zavarja. Szerettem volna tenni ez ellen, de erre támogatás nélkül nem nagyon lehetett esélyem– magyarázta Bódog.

Nekem egy fillért se adjon senki azért, mert átigazoltunk valakit. Nem akartam részt venni a lenyúlásban, de az, ahogyan a tulajdonos fogalmazott, becsületsértéssel ér fel. Nevezze meg, aki szerinte így dolgozik – mondta a klub fizetési rendszerét is kritizáló szakember.