hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja eltávolították Böde Dani fotóit a Fradi stadionból. Fotókat is kaptunk. A zöld-fehérek újkori legendája a hétvégi tévés nyilatkozatával verte ki a biztosítékot, és kvázi került le a stadion épületének a faláról és lett nem kívánatos személy. Azt nem tudni ez partizán akció -e vagy az FTC vezetősége is beleegyezett ebbe. 

 

Az NBI hétvégi bajnokiján csapott össze a Fradi és a Paks. A vendégek játékosai közül többen koronavírusosak lettek és a csapat nagy része edzeni sem tudott, mert karanténba kellett vonulniuk. A paksiak szerették volna elhalasztani a bajnoki találkozót de a Fradi ebbe nem ment bele. Emiatt Böde Dani igencsak morcos volt és ez látszott is a durva játékán.

Azonban arra senki nem gondolt, hogy Böde a köztévé riporterének olyan dumát fog lenyomni, ami kiveri a biztosítékot.

Bödének sikerült olyan rosszul fogalmaznia, amivel vérig sértette egykori klubját és a Fradi tábort is. Az egykori Fradistának nem tetszett, hogy a volt csapata ragaszkodik a meccs lejátszásához. Böde szerint a Fradi jelszavai az erkölcs, erő, egyetértés bizony most nem volt igaz a zöld-fehérekre.

A Fradi válasza gyors volt Böde Dani fura nyilatkozatára, mert a játékos fotói lekerültek a stadion belső tereiről. A legenda mondhatni nem kívánatos személy lett és már nyoma sincs annak, hogy Böde hét évig volt a Fradi kedvence.

Természetesen kerestük a Fradi sajtó és kommunikációs osztályát telefonon, hogy megkérdezzük Böde levételéről tudnak-e, vagy csak valaki partizánkodott és ez a klub tudta nélkül történt-e.

 

( cst )