hirdetés

A Fradi főpróbája tökéletesen sikerült, hisz a BL meccse elött simán verte a Paksot. Böde Daniék ugyan kérték a mérkőzés elhalasztását, mert nyolc játékosuk is a koronavírus miatt karanténba került de az Üllői úton erre nemet mondtak. Böde szerint a Fradi az Erkölcs, Erő, Egyetértésből maximum az erőt mutatta meg. Sok ultra ki is akadt az egykori legendájukra, mondván így még Böde sem nyilatkozhat a Fradiról, hisz nem illik oda szarni, ahonnan ettünk. Ráaádul az EEE nem arról szól, hogy van-e meccs vagy nincs. 

 

A Fradi ex játékosa és újkori legendája Böde Dani bizony belemászott az ultrák lelkébe rendesen a köztévének adott interjújában. A paksiak játékosa keményen osztotta a Fradit és a klub három jelszavából kettőt igencsak megkérdőjelezett: az erkölcsöt, és az egyetértést.

Böde ezt nyilatkozta a tévének és picit örülhet , hogy ezt a stadionban sokan nem hallották. Lett volna ott hadd el hadd , ha a 2-es szektor ezt meghallja.

Mindenki karanténban volt otthon, panelban, nem edzettünk, jöttünk meccsre.. Fordított esetben mit játszott volna ? Ők lázadtak volna föl azon, ha játszaniuk kell legjobban. Van az a három betű Erkölcs, Erő, Egyetértés, ebből egyiket érzékeltem. Erő az volt demonstrálták nekünk. A vereség nem bosszant megmondom őszintén. Igy nem lehet focizni, 8 napig mindenki otthon volt. Aztán jöttünk meccsre. -mondta Böde Dani.

Nos tény kérdése, hogy Böde Dani nem a szavak embere. Az is tény, hogy erősen beszólt a Fradinak a meccs után, amit akár szebben is megfogalmazhatott volna , ráadásul a zöld-fehérek vezetőinek kellett volna címeznie mondatait, nem pedig a Fradinak, ami  nem jött össze. Valóban sok Fradistát megbánthatott ezen mondataival így Böde.

Ráadásul a Fradi az bármennyire is fura , az nem a döntéshozókat a vezetőket foglalja magában, hisz van köztük olyan, akiknek soha semmi köze nem volt a Fradihoz. Sőt az igazi Fradisták maximum az elnököt tartják Fradistának meg az ügyvezetőt Orosz Pált. Azaz ők tudják mit jelent  az EEE. A többi vezető talán soha nem fogja megérteni és sok játékos sem.

Böde Dani hét évet töltött a Fradinál, ragadt is rá valami a Fradi érzésből, életből. De a nyilatkozatát elnézve sajnos nem sok. Ráadásul az egész meccsen elég durván játszott Böde sokak szerint. Hajthatta a düh.

Böde úgy tudjuk kapott is pár hívást és nem igazán dicsérték meg a tévés nyilatkozata miatt. Azaz nem gratuláltak neki. A 2-es szektor legendás tagjai elképedtek Bödén, és nem is értik mi történt vele, hogy ilyeneket mondott a tévében.

Böde Dani mondatainak  mi értjük a lényegét de szerintünk kurvára rosszul mondta el, fogalmazta azt meg. Azt, hogy a meccsük nem lett elhalasztva azt nem a Fradi, hanem pár vezető döntötte el és a sport ilyen kegyetlen. Persze mondhatta volna a Fradi vezetése, hogy halasszunk de nem tették, A döntésük természetesen véleményezhető bárki részéről. A sportdiplomácia szokásjoga alapján majd legközelebb a Paks fog nemet mondani egy Fradi kérésnek.

Az Erkölcs, Erő, Egyetértés azaz a három E betű pedig egészen másról szól, nem a meccsek megtartásáról vagy elhalasztásáról csak jelezzük.

( CsT )