hirdetés

BL-döntőben a Veszprém
2016-05-29 10:27

Ha nehezen is, de megvan. Hisz sokáig úgy tűnt, csak futott az eredmény után a Veszprém férfi kézilabdacsapata, aztán fordított, majd a hosszabbításban átgázolt a Kielen. A döntőben a lengyel Kielce lesz Nagy Lászlóék az ellenfele.

Vszprém-Kiel BL-index

Kegyetlen csatában jutott BL-döntőbe a Veszprém férfi kézicsapata. A Kiel elleni elődöntőben egyik csapat sem lógott meg két gólnál jobban, az első félidőben a németek vezettek, a másodikban zömmel a Veszprém. A magyar bajnok feljavulásában jelentős szerepet játszott a kapuba becserélt Mikler Roland.

A hajrában azonban a Kiel visszakapaszkodott, sőt másfél perccel a vége előtt két góllal vezetett, a Veszprém azonban hosszabbításra mentette a meccset.

Ezek után a ráadásban a Veszprém sokkal jobban koncentrált, az első szakaszt 3-1-re hozta, majd nyomban a második szakasz elején meccslabdát rontott. Ám mint kiderült, ez sem számított, több ziccer is akadt még, ezeket már bevágták a fiúk, így az extra játékidő második fele már örömünnepet hozott.

Nagy László azt mondta, a döntőre fejben kell összeszedettnek lenni, mivel a másik elődöntőt a lengyel Kielce hasonlóan kemény meccsen nyerte meg.

(Fotó: Index)