hirdetés

Berágtak a Fradi drukkerek. Mondhatni jogosan az MLSZ-re. A szövetség ósdi szabályai révén milliós bírságokat szabtak ki a zöld-fehérekre is, plusz szektorokat is bezáratnak, amiért látványosan drukkoltak és varázsolták hihetetlenné a derbyt.

 

Mi nem igazán ismerünk olyan megnyilvánulást, amikor játékos vagy edző azt mondaná, hogy a forró hangulat és a testi épséget nem veszélyeztető látványelemek ne lennének segítségére a csapatnak.

Az előírások viszont kőkemények, ennek köszönhetően jelenhetett meg az MLSZ honlapján az alábbi határozat október 22-én:

„A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésen szurkolói részéről történt rendzavarások (obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata), valamint mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt 8.000.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a Groupama Aréna (Stadion) „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak 1 (egy) soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását.”

A büntetésnek köszönhetően meg az alábbi bejelentést tette a Fradi Tábor a Facebook-oldalán.

Az előírók és a fanatikusok között örök vita lesz arról, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már nem.