hirdetés

Az egykori NFL-játékos, Eben Britton nem titkolta tovább, hogy füvezett több meccs előtt is. Az amerikai játékos betépett állapotban küzdött a pontokért. Egy felmérés szerint az amerikai futball játékosainak 75%-a drogozik. 
eben-brittonA 29 éves sportoló tavaly nyíltan vállalta a nagyközönség előtt, hogy rengeteg gyógyszert szedett, és emellett aktívan füvezett. A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar gyógyítására használt Adderall gyógyszer esetleges mellékhatásait marihuánával tompította.

A sportoló már két éve, hogy felhagyott az aktív sportolói élettel. Azóta újabb részletek derülnek ki a múltban már rutinszerűvé vált füvezési szokásáról. Akadt olyan találkozó, amelyen háromszor is füvezett, és tette úgy, hogy már javában ment a meccs.

– A legjobb mérkőzéseim akkor voltak, amikor be voltam tépve. A marihuána megerősíti az ember környezetét. Jól játszottam, és zseniálisan éreztem magam a lefújás után – mondta Britton.
Hogy az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában, az NFL-ben mennyi játékos élhet hasonló életet, arra meglepő módon 75 százalékot mondott.