hirdetés

Kézilabdások busza borult az árokba. Tizenöten sérültek meg, többek között zúzódásokat, arcsérülést és kulcscsonttörést szenvedtek a játékosok.
kaposvári kézis buszbalesetSzombat este Böhönye és Nagybajom között balesetet szenvedett a kaposvári női kéziseket szállító kisbusz. Az esetről hivatalos közleményt adtak ki, amelyben megnyugtatják a szurkolókat, hogy életveszélyben egyik játékos sincs.

Ifjúsági leány csapatunk a mai Lenti elleni mérkőzés után hazafelé tartva közúti balesetet szenvedett Böhönye és Nagybajom között. Egy személygépkocsi is a részese volt annak a balesetnek, amelyben a csapatunkat szállító 19 személyes busz az árokba borult. A helyszínre érkező mentők ellátták, majd a kaposvári kórházba szállították a 15 sérültet. Többen zúzódásokat szenvedtek, kulcscsonttörés és arcsérülések is történtek, életveszélyes sérülés nincs.

Egy csapattagunkat benntartják éjszakára, a többiek saját lábukon távozhattak, a körülményekhez képest jól vannak. Az ifiben is játszó játékosok és a busz érintettsége miatt a felnőttek Kozármisleny elleni ma esti mérkőzése elmaradt, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Köszönjük a rengeteg segítséget és jó szót, amit ezen a nehéz napon kaptunk Tőletek.

Vigyázzunk egymásra a kézilabdapályán és útközben is. – írta Kovács Ferenc, a KESE szakosztályvezetője.