hirdetés

Rebrov mester ismét meglepte a világot a fiaival. Bér a Celtic sokkal esélyesebb volt a papírforma szerint a győzelemre és bizony a pályán sem hagyták magukat, azonban két villanás elég volt. Sigér és Tokmac diadalra vezették a Fradit és tovább lőtték magukat a BL selejtezőben. Igaz mi nyugodtan néztük a meccset mert öreg ultra barátaink megálmodták ezt a győzelmet. 

A Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva 2-1-re nyert szerdán a skót Celtic Glasgow otthonában, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába.

Az egymérkőzéses párharcban a magyar bajnok a 7. percben Sigér Dávid bombagóljával szerzett vezetést, a skótok az 53. percben Ryan Christie megpattanó lövésével egyenlítettek. A találkozót az első fordulóban a svéd Djurgarden ellen duplázó Tokmac Nguen döntötte el, aki a 75. percben egy előre vágott labdával lódult meg és gurított a hálóba.

A Ferencváros így a BL-selejtező harmadik fordulójában is érdekelt lesz – a főtáblára jutáshoz négy kört kell menni –, a sorsolást hétfőn tartják.

Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mi nyugodtan néztük a meccset, sőt nem is aggódtunk, pedig voltak pillanatok. Hogy miért ? Mert öreg ultra barátaink megálmodták, hogy a Fradi nyer, Rebrov megint bekavar majd és a Celtic csak néz majd mint a moziban. Hosszas elemzést hallottunk a régi brigádtól, s azt sem titkolták, itt nekünk nincs veszteni valónk. Nos igazuk lett. Köszi fiúk !!!

 

( Csákány )