hirdetés

Az utolsó reménységünk a Vidi. Ők maradtak csak talpon a nemzetközi megmérettetésben, de erős dán csapat vár a Videotonra a labdarúgó-Európa-liga 3. selejtezőkörében. A Midtjylland februárban az angol Manchester Unitedet is megverte az El-párharc első meccsén 2-1-re, a visszavágón viszont kikapott 5-1-re. Bízzunk benne, ezúttal a Vidi simán hozza az itthoni meccset.

vidi-vidi.hu

A mai felcsúti csata este kilenckor kezdődik a Pancho Arénában, ahol a dánokat látja vendégül a Vidi. Bízzunk benne, az El-meccs után rossz házigazdaként jó pár gólos előnnyel búcsúztatjuk a vendégeket. Jó hír, hogy meleg van és párás az idő, amit a dánok annyira nem biztos, hogy kedvelnek.

Jó csapat a Midtjylland, de nem legyőzhetetlen. A nyáron átalakult a kerete, a védelme sebezhetőnek tűnik, de vannak labdarúgói, akikre nagyon figyelni kell, mint a Vaduz ellen négy gólt szerző Pione Sisto – mondta Bódog Tamás.

A Vidi szerint bár a papírforma talán a dánok mellett szól, de akaraterővel és szorgalommal ezt kompenzálják a fehérváriak.

(Forrás: Vidi)