hirdetés

Az újonc NB 1-es csapat már biztos a másodosztályban folytatja jövőre. A Vasas sikersztorija eddig tartott a profi ligában. Jön a számvetés az egykoron szebb napokat látott klubnál és bizony itt az ideje eldönteni, hogy a Kubala Akadémián nevelkedett és trenírozott fiatalokat visszacsábítsák Angyalföldre és a Kecskemét példáján tanulva újra kitűzzék a feljutást, s a levitézlett profik helyett a fiataloknak, a tehetségeknek adnak lehetőséget és a siker garantált lesz, persze a bevált menedzsereket is ehhez el kell zavarni !!

Kora délután 1-1-es döntetlent játszott a Vasas az Ilovszky Rudolf Stadionban a Zalaegerszeg ellen, ezzel eldőlt, hogy az újonc angyalföldiek kiestek az élvonalból és a nyártól a másodosztályban folytatják a szereplésüket. Már, ha egyáltalán folytatják.

A Vasas kiesése rendkívül nagy fájdalmat okoz a klub szurkolóinak, de a jelek szerint a tulajdonosi körnek és a szponzoroknak is. Desist Szilárd vezetőedző, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az NB1.hu-nak adott válaszában már erősen utalt rá, hogy akár a jövő is veszélyben lehet.

Az NB1.hu információi szerint Nagy György többségi tulajdonos állománygyűlést hívott össze az Illovszky Rudolf Stadionba. Az összejövetelen a játékosok és az edzők mellett a további alkalmazottaknak is meg kell majd jelenniük. A megbeszélésen fájdalmas bejelentések lesznek, információink szerint nem csak egyéni szinten.

Az új tulajdonosok, Nagy György és a sportigazgató Nagy Miklós 2019 decemberében vették át a klub működtetését és irányítását, ám egyelőre nem igazán látják a jövőt.

Pedig NAgy György és NAgy Miklós kezében ott van a megoldás csak meg kell lépni !! NYugodtan kergessék el a játékos ügynököket, s a levitézlett NB1-et is megjárt játékosoktól is el lehet búcsúzni, nem kell aggódnia a tulajdonosnak, hisz a Kubala Akadémia kinevelt olyan tehetséges fiatalokat, akikkel simán fel lehet jutni !! Igen a Kecskemét is megcsinálta és nem lebecsülve a Bács megyeiket de a Kubalás fiatalok, akik az NB3-ba, vagy netán más szerb csapatoknál a Topolyánál kezdtek el vitézkedni, bizony a kecskeméti fiúkat oda-vissza verték mindig, de a Fradi mostani fiatal sztárjait is rendre lepipálták minden egyes találkozón. Vissza kell ezeket a fiúkat hívni, össze kell őket rakni, szeretni kell őket és bizalmat adni és ezek a a 2003-as fiúk bizony megfogják mutatni mi is a Vasas szív, mi az, hogy küzdelem, hogy miként kell meghalni a pályán.

Bízzunk benne Nagy György és Nagy Miklós tulajdonos átlátja, hogy a Vasas veszte a sok sok mutyizó játékos ügynök lett, akiket csak a pénz érdekelt !!

A tulajdonosoknak semmi nem kell tenniük, minthogy a 2003-as fiúkat visszahívják és lehetőséget, bizalmat adjanak nekik és a Vasas sikere garantált lesz. Nem beszélve arról, hogy ez olcsóbb megoldás is.

Az NB1.hu úgy tudja, hogy Nagy Miklós sportigazgató lemondott a posztjáról, de Nagy György azt nem fogadta el.

Arról, hogy a Vasast milyen szinten támogatják majd a tulajdonosai és a szponzorai, nincsen még hivatalos döntés, de mint előbb jeleztük, nagyon fájdalmas döntések várhatóak.

Információink szerint az is benne van a pakliban, hogy hátat fordítanak a Vasasnak, ebben az esetben a Vasas SC-nek kellene működtetnie a focicsapatot is, amire nincsen anyagi fedezete, vagy új tulajdonosok után kellene néznie, ami a kevés idő miatt lehetetlen feltételeket teremtene az NB II-es induláshoz, így a legalacsonyabb osztályban folytatná a Vasas.

A Vasashoz közelálló informátoraink abban reménykednek, hogy az elkeseredés diktál jelenleg, de azt mindenki biztosra veszi, hogy hétfőn nagyon, a jövőt kőkeményen meghatározó, fájdalmas bejelentések lesznek.

Azaz, nem csak a jövő, hanem a jelen is a tét…

Természetesen a Vasas tulajdonosait is szerettük volna megszólaltatni, de eddig nem reagáltak a megkereséseinkre. Az ügyre, legkésőbb hétfőn a kora délelőtti órákban, még visszatérünk.

( Népszava- Esti Újság )