hirdetés

Szurkolók és biztonságiak akadtak össze a Koroncó–FTC labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés végén. Az ügy érdekessége, hogy annak a T. Csabának az emberi voltak a meccs biztonságiai, akik nemrég a városligeti bontások miatt kerültek reflektorfénybe, illetve akinek az izmos fiai anno a Nemzeti Választási Irodánál is feltűntek és akadtak össze az MSZP politikusaival.

koronco-ftc2A Magyar Kupa találkozó 9-0-ás ferencvárosi győzelemmel ért véget Koroncón, csaknem kétezer néző előtt.

A lefújás után verekedés vagy inkább némi attack tört ki a hazai, koroncói szektorban helyet foglaló pár száz fradista ultra és a rendezők között, sőt még egy vipera is előkerült a szemtanúk beszámolója szerint.

A botrány azt követően robbant ki, hogy több drukker átmászott a korláton és be akart rohanni a pályára.

Az ügy érdekessége, hogy a meccset annak a T. Csabának az emberei biztosították, akik nemrég a városligeti botrányos bontásoknál is feltűntek és akadtak össze a civil tüntetőkkel. Sőt állítólag maga T. Csaba is jelen volt a meccsen, és a végén tény kérdése, hogy ő tett rendet és akadályozta meg a nagyobb zűrt.

Mint ismeretes ezen secus cégnek ténykedő izmos kopasz fiúk akadályozták meg anno az MSZP-s Nyakó Istvánt abban, hogy leadja a népszavazási kezdeményezését a NVI-nél a vasárnapi boltzár ügyében.