hirdetés

Az FC Topolya majdnem tovább mehetett a Szerb Kupában de sajnos a szerencse elpártolt tőlük. A Radnick Nis csak a büntetőpárbajnak köszönhetően jutott tovább de a vajdasági gárdának nem kell keseregnie emiatt.

 

A héten rendezték a Szerb Kupa negyeddöntőit, a vajdasági FC Topolya mellett a Holender Filippel felálló Partizan is pályára lépett. Így mondhatni két magyaros gárdáért is szoríthattunk.

Az FC Topolya-Radnik meccs igen izgalmasra sikeredett. Nem bírt egymással a két gárda, hisz a rendes játékidőben mindkét csapat szerzett gólt, így jött a hosszabbítás, ahol már nem került a hálóba a labda. Így jött az idegek csatája, a büntető párbaj.

Nos 120 perc után ezt a nisiek bírták jobban és bizony fortuna is segítette őket ezúttal. A vajdasági Fc Topolyának így véget ért a kupakaland. A Nis pedig bekerült a legjobb négy közé, amelyre eddig nem volt példa.

Természetesen az FC Topolya reménykedett a sikerben és abban, hogy ők mennek a legjobb négy közé, azaz az elődöntőbe, de sajnos ez a bravúr most elmaradt. Bár tegyük hozzá ez is szép munka volt tőlük, eddig eljutni.

Az FC Topolya a szerb bajnokságban ott van a középmezőnyben, jelenleg a nyolcadik a bajnokságban.

A másik magyar érdekeltségű meccsen a Partizan az FK Vozvodacot fogadta. Holender Filip a Partizanban kezdőként lépett pályára. A belgrádi csapat magabiztosan, 4-0-ra nyerte meg a meccset, melyet a magyar válogatott támadója végigjátszott és tovább léptek a legjobb négy közé .

(turi)