hirdetés

A Real elnöke nagy bajban
2018-10-29 21:17

Az elnök miatt hagyta el a Real Madridot Ronaldo. CR7 szerint  az elnök már nem tartotta őt fontosnak, és pótolhatatlannak. Cristiano Ronaldo így 100 millió euróért igazolt az olasz Juventushoz a nyáron.

 

ronaldo és az elnökRoanldo döntése sokakat meglepett, és mindenki próbálta kitalálni, mi állhat a dolog hátterében, miért ment Itáliába. Az elnök Florentino Pérez miatt távozott Madridból a világsztár.

Úgy éreztem, hogy nem vagyok olyan fontos a csapatnak, mint régen. Az elnök úgy nézett rám, mintha nem lennék többé nélkülözhetetlen. Emiatt akartam távozni. Ez az oka és nem a pénz: ha csak a pénz érdekelt volna, akkor Kínába megyek, ahol ötször annyit keresnék, mint most. Azért igazoltam a Juventushoz, mert ők tényleg akartak engem  – nyilatkozta Ronaldo a France Football magazinnak.

Ronaldo tavaly 44 gólt szerzett a Real Madridban, jelenleg hétnél tart a Juventusban. Előbbi szenved nélküle, vasárnap 5-1-re kapott ki a Barcelonától, ami az idén kinevezett Julen Lopetegui állásába kerülhet. Eközben a Juventus magabiztosan vezeti az olasz bajnokságot, de a Bajnokok Ligájában is jól teljesít, legutóbb idegenben győzte le a Manchester Unitedet, három meccsből hármat nyert.

Lopetegui apja egyébként ki is fakadt nemrég, szerinte ugyanis a Real Madrid ellopott rengeteg gólt azzal, hogy hagyták Ronaldót távozni és ezzel az edző fiát kínos helyzetbe hozták.