hirdetés

Hatalmas izgalmakat hozott az Nb 1 második fordulójának nyitó találkozója a Vasas-Paks összecsapás. Nemcsak a mérkőzés volt változatos de a végére is jutott némi verekedés, lökdösődés, kakaskodás.

 

A meccs utáni sajtótájékoztatón Waltner Róbert így nyilatkozott:

„Érdekes meccs volt, jó lett volna, ha azzal a mentalitással játszik a Vasas, ahogy a Kecskemét ellen, ám sajnos most felszívták magukat a hazaiak. A héten éreztem, hogy a Vidi elleni győzelem után benne voltunk a flowban. Szabó Bálint szép góljával szereztük meg a vezetést, meg is érdemelte, hiszen sokat fejlődik. Sajnos a gól után nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, nem mentünk bele a párharcokba, mélyen védekeztünk. Vártam a félidőt, éreztem, hogy kell egy kis eligazítás. Akik beszálltak a meccsbe, hozzátettek a játékhoz, mentalitásban mindenképpen. Csapatban gondolkodom, nem egyénekben. Ha valaki rossz napot fog ki, jön a másik, és segít, most Papp Kristóf és Sajbán is segített, a fiatal Vas is jól szállt be. Azt gondoltam, hogy a végén Böde Dani győztes gólt szerez, sajnos ez nem jött be. Bízom benne, hogy lesz olyan meccs, amikor Dani csereként győztes gólt szerez.”

A paksiak mestere természetesen a mérkőzés végén kialakult balhéról is szólt pár szót.

Fölösleges beszélni, hogy mi volt a végén. Nem léptem be a pályára. Kicsit beleértem a labdába, azt hittem játékos vagyok még. Nem azt csináltam, mint Mourinho, aki belépett a pályára, és megállította a játékot” – fogalmazott Waltner.

Nos a paksiak trénere és a Vasas gólvágója sem úszta meg az eseményeket lap nélkül.

A lényeg jó meccs volt, remek hangulat és volt négy gól.  Az is tény mindenki rettentően feszült lehetett, főleg az angyalföldiek, hisz az eddigi két találkozójukból egyet sem nyertek, igaz nem is kaptak ki egyszer sem.

 

( Csákány T.)