hirdetés

Bár sok magyar szurkoló reménykedett, a montenegrói összecsapás nem sikerült jól Marco Rossi fiainak. A magyar válogatott és a montenegrói együttes meccsét némi túlzással mondhatjuk a küzdelem jellemezte, de nagy iram nem volt, mindkét csapat visszafogta magát a nagy sprintekkel és igazán nagy ziccere sem volt se a magyar, se a montenegrói csapatnak. Igazságos és gól nélküli döntetlennel ért véget a podgoricai Eb-selejtező.

Többet vártunk a magyar futball válogatottól Montenegróban az EB selejtezőn. Azonban elmaradt a győzelem és a diadal is, ami így keserűvé tette a szurkolók hétvégéjét.

Valljuk be simán be kellett volna húzni a meccset, s elhozni a 3 pontot. Bár baj nincsen, hisz ez a döntetlen nekünk kevésbé fájhat majd a végelszámolásnál de ez az alibi foci amit ma Szoboszlaiék mutattak, nos ez megdöbbentő. Se egy sprint, se iram nem volt a Podgorica találkozón, de még csak tűz sem volt a játékosokban, komolyan egy megyei rangadó több izgalmat tartogat, mint amit most láttunk a címeres mezbe öltözött fiúktól.

Azt kell mondani, hogy Montenegró megérdemelte a döntetlent.

A mérkőzés legnagyobb izgalma talán a magyar válogatott pink egyen futballcipője volt. Nos a tempó is ilyen Barbie babás lett.