hirdetés

Visszatér a Fradi legendás játékosa és edzője az NB I-be. Pinyő, azaz Pintér Attila a Mezőkövesd edzője lesz és kell gatyába ráznia a szebb napokat látott gárdát. Mondjuk Pinyővel mindez sikerülhet is.

10 forduló alatt nyolc pontot szerzett a Mezőkövesd, Pintér Attilára vár a feladat, hogy felfelé indítsa a csapatot. Nos Pinyő jó edző, maximalista, de a stílusát sokan nem szeretik. Azonban az tény, hogy amelyik csapatot megkapja az szárnyal és életre kell. Azonban a sok primadonna focista nem szereti azt, ha egy edző kihajtja a belüket is, épp ezért Pintér Attila hiába ért el sikereket, nem is keveset, mindig távozni kellett, mert a sok primadonna azaz focista megfúrta őt. Szokták mondani erre, hogy sok lúd disznót győz.

Mivel a hazai élvonalbeli bajnokság utolsó helyén áll a Mezőkövesd, nem volt meglepetés, hogy Kuttor Attilától elköszöntek kedden. Szerdán pedig már ki is nevezték az új vezetőedzőt, Pintér Attilát. Nem lesz ismeretlen számára a közeg, mert korábban már dolgozott a klubnál. Sőt, 2016-ban vele jutottak fel a másodosztályból.

A korábban kétszeres bajnok (FTC, Győr) Pintér 2018-ban a kupadöntőbe jutott a Felcsúttal, de megváltak tőle, és azóta nem kapott munkát az NB I.-ben. De emlékezzünk csak vissza amikor a Fradival MAgyar Kupát nyert és bajnokságot,  ezután is távoznia kellett. Bízunk benne most jobban megbecsülik majd a mestert.

(TE)