hirdetés

Ibra befejezte a szezont idő elött. Sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic térdszalagjai elszakadtak, ami igen súlyos sérülés és minimum 9 hónap kihagyás vár a MU sztárjára. José Mourinho jól tette, hogy nem volt optimista.

ibrahimovicVéget ért Zlatan Ibrahimovic szezonja, miután csütörtöki, az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő visszavágóján elszenvedett sérülése valóban rendkívül súlyosnak bizonyult. Egyelőre nincsenek hivatalos leletek, de a rendre megbízható forrásnak bizonyuló Di Marzio tudomása szerint Ibrahimovic jobb térdében az elülső és az oldalsó keresztszalagok is elszakadtak egy balszerencsés talajfogás után.

Ha ez valóban így van, akkor a svéd csatárnak nyolc-kilenc hónapot kell kihagynia.

A Sky Sport szerint a sérülés véget vethet Ibra manchesteri karrierjének, lévén a tavaly nyári szerződésében lévő plusz egy éves opciót még nem írták alá a felek, és valószínű már nem is fogják.

Zlatan kiesése hatalmas érvágás a Celta Vigo ellen az Európa Liga elődöntőjére készülő Unitednek. A sorozat megnyerése – vagy a bajnoki negyedik hely elcsípése, amiért a városi rivális Cityvel fut versenyt – BL-indulást érne José Mourinho csapatának, ami két év távollét után különösen fontos lenne.