hirdetés

1 millió eurót kér a Veszprém a botrányhős játékosáért. Nem éppen elegáns módon köszönt el a Veszprémtől az izlandiak világklasszisa, Aron Pálmarsson, aki júliusban egy SMS-ben közölte Lubomir Vranjes edzővel, hogy nem jelenik meg az edzésen.

Aron-Palmarsson-kezilabda-live.hu_Most kiderült, hétfőtől már a Barcelona játékosának vallhatja magát az átlövőként és irányítóként is bevethető Pálmarsson, már csak az a kérdés, mennyiért vásárolja őt ki szerződéséből új csapata. A Barca 700 ezer eurót (217 millió forintot) fizetne érte, a Veszprém viszont nem szeretne 1 millió euró alá (310 millió forint) menni.

Ha a katalánok végül kicsengetik az 1 milliót, akkor Pálmarsson egy illusztris társasághoz csatlakozik, mivel korábban csak Nikola Karabaticért, Daniel Narcisse-ért, Domagoj Duvnjakért és Sterbik Árpádért fizettek ki ennyit.

Az izlandi válogatottnak is jól jön majd, ha Pálmarsson ismét tétmeccseken dobálhatja a gólokat, mivel a jövő januári Eb-n bitang kemény csoportba kerültek az északiak a házigazda horvátok, valamint a szerbek és a svédek mellé.