hirdetés

Brutális verekedés történt Budapesten a Széna térnél. A sértettet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rendőrök az esze veszett verekedőt elfogta és őrizetbe vette. Úgy tűnik valami nem stimmel Budapesten, hisz a hétvégén a  Margitszigeten garázdálkodott egy tini banda, most meg ez a csihi-puhi.

renddor-verekedesKedd hajnalban két társaság szólalkozott össze a budapesti, Széna téri villamosmegállóban. Ezt egy kőkemény verekedés követte, amelyben egy 28 éves budajenői férfit úgy megvert a 22 éves budapesti K. József, hogy életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az elfajult verekedés majdnem gyilkosságban végződött.

A rendőrök a helyszínre értek és K. Józsefet elfogták  ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya indított büntető eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt és őrizetbe vették. Feltehetőleg a férfi előzetes letartóztatását kérik a rendőrök.

Sajnos egyre több az ilyen brutális eset Budapesten. Nemrég a Margitszigeten garázdálkodott egy tini banda, akik szintén mindenkit elvertek és kifosztottak, akivel találkoztak. Most pedig ez a Széna téri eset. Valami nagyon nem stimmel Budapesten. Vagy a rendőri jelenlét kevés megint, mert mindenki a déli határon van vagy a járőrözési terveken kellene változtatni, persze az is lehet, hogy semmi gond nincs, minden rendben van a közbiztonsággal és ezek csupán véletlen esetek és mi vagyunk túl elkényeztetve.