hirdetés

Bajba jutott túrázónak segítettek a tűzoltók lejutni a Mátrából, Galyatetőnél. A katasztrófavédelem egy speciális hordágy segítségével mentette meg a bajba jutott személyt, bár azt nem tudni milyen sérüléseket szenvedett.

 

A bajba jutott embert egy speciális hordágyon hozták le a tűzoltók a Mátrából – tájékoztat a Katasztrófavédelem. Beszámoltak arról is, hogy a balesethez a pásztói hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek pedig a mentőkkel közösen hozták le a túrázót, egy speciális hordágyon. Hogy a túrázó pontosan milyen sérüléseket szenvedett, arról nem tájékoztattak, az viszont biztosnak tűnik, hogy valamivel jobban járt, mint a hetekkel ezelőtt eltűnt Julian Sands.

A 65 éves Julian Sands brit színésznek január 13-án veszett nyoma Dél-Kaliforniában, a San Gabriel-hegységben, a 3068 méteres Baldy-Bowl hegycsúcs közelében. Azóta megtalálták az autóját, a családja köszönetet mondott a kutatócsoport erőfeszítéseiért, azonban többet nem lehet tudni a hollétéről. Julian Sands – többek között – az Egy szoba kilátással, a Warlock, az Arachnophobia – Pókiszony és a Las Vegas, végállomásban is szerepelt.