hirdetés

Bár győztesnek hirdette ki magát Donald Trump volt amerikai elnök, a számok mást mutatnak. Ráadásul a golfozás sem tett neki jót, hisz úgy tűnik megőszült. Igen olyan nagypapás vagy inkább tört papás lett. Ráadásul a választási csalások miatt beadott kereseteit is sor utasítják vissza. Trump győzelmét már csak a Pesti TV hirdeti, de az meg Magyarországon sugároz csak.

 

Rossz napjai vannak Donald Trump amerikai elnöknek, aki megőszült az elmúlt napokban: korábban mindig szőke illetve sárga hajjal állt kamerák elé, de pénteken a Fehér Házban tartott beszédet, ahol tök hófehér haja volt.

Valljuk be ez jobban áll neki, sőt így hitelesebbnek is tűnik.

Nos Trump kampánycsapata elveszítette a jogi csatát is Michiganben és Pennsylvaniában, és visszavonták a keresetet Arizonában is. Ugyan még folyik a szavazatok újraszámolása Georgiában, de az eredmények alapján – matematikai modelleket lefuttatva – eredményt hirdettek a televíziók és hírügynökségek az utolsó két államban is. Georgiát viszi a szavazatokban is vezető demokrata jelölt, Joe Biden, míg Észak-Karolina Trumpé lett, így az elektorok állása is módosult, 306:232 arányban. Mivel 270 elektorra van szükség december 14-én arra, hogy valakit elnökké válasszanak, kimondható: Joe Biden simán megnyerte az amerikai elnökválasztást. A demokraták öt államot tudtak megfordítani a négy évvel ezelőtti választáshoz képest: Arizonát, Georgiát, Michigant, Pennsylvaniát és Wisconsint.

Biden simán nyert a voksok számában is: 78 millió amerikai szavazott rá, 5.3 millióan többen, mint ellenfelére, Donald Trumpra.

Miután megszámlálták a szavazatokat, az is kiderült, hogy nem buktak meg a közvéleménykutatók sem: a választások előtt hat százalékos előnyt mértek Bidennek, és végül 6.7 százalékkal nyert a demokrata jelölt.

Trump vigasza egyedül csak a Pesti TV lehet, amely az ő győzelmét szajkózza. Sőt az egykoron Fradi szurkolókat is vezető, ma már komoly politológus és média guru Boros Bánk is részt vett ilyen műsorban, ami gáz. Gáz mert Bánk nem volt ilyen, reálisan látott dolgokat, bízunk benne a mai napig megmaradt olyannak, ahogy megismertük mint a Fradit vezető egyik fiatal szurkolói csoportvezető, mi így ismertük , így szerettük és így támogattuk. Bánk, hogy elvállalta a tévé szereplést rendjén való, volt. Bár mi egy olyan gagyi műsorhoz nem adtuk volna a nevünket. S bízunk benne Bánk sem fogja a jövőben, hisz ezzel lejáratja magát. Persze, ha úgy nézzük, hogy helyére tette a műsort és csak ezért ment, be akkor az dicséretes.

Bánk a jövőben válaszd meg hova mész, mely tévéhez, ha szépen kérhetünk. A szereplés nem minden, barátilag mondjuk. A hiteles szereplés fontos csak a közeg ezt elronthatja.

Boros Bánk politológus és gárdista harcostársunkat lehet sokan nem szeretik, nem tisztelik, de minket ez nem érdekel. A mi barátságunk örök, ha akarja, ha nem. Már csak a múlt miatt is. Persze mi sem értünk mindig vele egyet, de ebben ez a szép, hogy így is tiszteljük egymást.

A műsort sajnos csak részleteiben láttuk és Bánk volt az egyetlen legény, ebben a Pesti TV nevezetű valamiben, aki kiállt és felvállalta, hogy Trump vesztett. Sőt a magyar politikában is talán ő volt az első, aki ezt bevállalta, mint politológus.  Gratulálunk ehhez, így tovább.

 

(cs)