hirdetés

Kecskeméten egy zavart elméjű férfi késsel támadt a mentősökre szerda délután a helyi kórház előtt. Ezt észrevette az épp arra közlekedő rabszállító gépkocsi vezetője, aki azonnal a mentők segítségére sietett – számolt be közleményében a BvOP. A BV pedig bájos tévécsatornát is indított, ebben számoltak be a hétköznapi hőstettről. 

 

A Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai az egyik rabot épp a megyei kecskeméti kórházba szállították orvosi vizsgálatra, amikor a rabszállítóból észrevették, hogy az OMSZ munkatàrsait egy rájuk támadó férfi késsel fenyegeti.

Az egyik rabszállító, Bíró Tamás bv. főtörzsőrmester gondolkodás nélkül a mentősök segítségére sietett.  A hős BV-sel  a BVOP saját új amatőr tévéstábja késztett riportot, ami bájos, megmosolyogtató de egyben meghökkentő próbálkozás, de mi drukkolunk, jó lesz ez, főleg, ha igazi profi tévéseket is felkérnének a Norina rabul ejt című tévés bvshowhoz.

 

Láttam, hogy két mentős kiugrott és futottak felém és segítségemet kérték. egy dühöngő ember késsel fenyegetőzik. Kiszálltam az autóból, gumibottal. A fiatalember, aki szerintem ittas volt, dühöngött, felszólítottam, hogy fejezze be, a késsel fenyegetőzött felém. Úgy láttam jónak, hogy a gumibottal kiütöttem a kést a kezéből, majd letepertem és a rendőrök kiérkezéséig .-mondta Bíró Tamás.