hirdetés

A kormányinfó előtt derült ki, hogy több lap és rádió munkatársa sem mehetnek be  Orbán Viktor tájékoztatójára. Mi nem is akartunk menni, nagy újdonság úgy sem derült volna ki, kegyet pedig ne gyakoroljanak felettünk.  

 

orbán kormányinfoA Klubrádió, az Azonnali, Magyar Hang, Direkt36, a jobbikos Alfahír nem jutott be Orbán Viktor váratlan sajtótájékoztatójára, ami valójában nem is volt az.

Mi nem mentünk így hoppon sem maradtunk.

Egyrészt azért nem volt ez sajtótájékoztató, mert nem mindenki mehetett be újságíróként mert a Miniszterelnökség úgy vélte ő majd eldönti kinek van hely és kinek nincs. Mi tovább megyünk, Orbán miniszterelnök emberei úgy vélik ők akkora emberek, hogy majd azt is megszabják ki az újságíró és ki nem az. Nos szerintünk tévedések vígjátékában vannak, mert újságírónak lenni nem oly egyszerű dolog és nem is hálás feladat, ha épp nem vagy a MI vagy a hírhamisítógyár MTVA leigazolt cenzorozott mikrofonbálványa.

Másrészt az sem sajtótájékoztató, ahova nem fér be mindenki.

Harmadrészt semmi új nem volt amit eddig ne tudtunk volna a kormány eddig ténykedéséről, gigászi harcáról és arról, hogy sem a rokonok, sem a barátok meggazdagodásához nincs köze a kormánynak. Persze a korrupció tiltott dolog. Ráadásul  olyan kérdés sem volt, ami akárcsak egy picit megingatta volna a kormányfőt.  Mondjuk amikor kedvenc bértollnokok ülnek a teremben nem is lesz ilyen kérdés.