hirdetés

Simet László világhírű akrobata, artistaművész egy kifeszített drótkötélen sétált át a Duna felett. A 63 éves akrobata teljesítménye mindenképp bravúr, nekünk világra szóló mutatvány, ami előtt volt társulata a Cirque du Soleil is megemelte a kalapját.

Az időjárás ugyan nem volt kegyes hozzá, de elmondta, hogy semmiképp nem akarta lemondani a produkciót, csak ha nagyon nagy problémát jelentett volna az időjárás.

Simet László világhírű artistaművész korábban olyan neves társulatoknál bizonyított már, mint a világhírű Cirque du Soleil.

Az artista azt mondta: a legnagyobb félelmét az időjárás szeszélye jelentette, ugyanis a produkció végéig marcona fekete felhők lepték el az égboltot. Egy esetleges vihar igencsak megnehezítette volna a dolgát, de szerencsére nem így történt.

Simet László azt is elmondta, hogy egy ilyen produkcióban az első pár lépés a legkritikusabb, ott dől el az egész mutatvány sorsa.

Nagyon kitoltam a saját határaimat – mondta az artista, utalva arra, hogy nem akarta cserben hagyni sem a csapatát, sem a kilátogató közönséget, de magát a produkciót sem, mivel ezzel rajtolt el az idei színházi olimpia is.