hirdetés

Miközben Oroszország mellett demonstrált Thürmer Gyula ráborult a Z betűs installáció. Nos lehet nem véletlenül történt ez a malőr.

 

Kiállunk Oroszország Mellett! Stop USA-NATO-EU címmel tartottak megmozdulást az orosz nagykövetségnél szombaton délután. A földalatti megállójának tábláját orosz nemzeti színekre ragasztották át, reagálva arra, hogy az Ukrajna melletti demonstráción ukrán zászló került ide. A tüntetésen beszédet mondott Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke is, kifejtve, hogy a Munkáspárt támogatja azt a küzdelmet, amit Oroszország folytat, a szankciók levét természetesen mi fogjuk meginni, hiszen azokkal csak a magyarokat akarja elnyomni az EU, mi viszont Oroszországgal közös hullámhosszon mozgunk, mert ugyan a háborút az oroszok indították, de a Nyugat provokálta ki, hogy Oroszországot kiirtsák.

Thürmer miután kiszabadult a ráborult installáció fogságából folytatta mondandóját. Ha a lengyelekkel megyünk, atomháborúba kerülünk, mert eltűrjük, hogy Oroszországot agresszornak, Putyint bűnösnek állítsa be a liberális média, sőt a politikusok is, pedig mi nem az ukrán fasiszta vezetéssel vagyunk, hiszen „mi idősebbek még emlékszünk, milyen volt a fasizmus a második világháború alatt” – zárta beszédét a Munkáspárt 1953-ban született elnöke.

 

( Csákány )