hirdetés

Marad a dutyiban a borsodnádaskai gyilkosság gyanúsítottja. A bíróság december 22-én meghosszabbította annak a fiatal férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megölte a fiatal lányt.

borsodnádaskai gyikosMint arról az Esti Újság is beszámolt a lány egy buliból indult haza, a helyiek szerint egyedül. A templom mellett találkozott egy 20 éves, falubeli fiúval, beszélgetni kezdtek. Borsodnásdon azt beszélik, hogy a két fiatal veszekedett a Fő téren. A lány ezután valamitől öntudatlan állapotba kerülhetett. Ezután a részeg és herbás cigarettát szívó férfi levetkőztette és bedobta a vízelvezető csatornába. Csenge halálát fulladás okozta, holttestét másnap találták meg egy aknában.

Egy végtelenül tündéri lány volt. Nagyon ügyes, okos volt. Szép hangja volt és szépen szerepelt. Itt senkinek se volt vele problémája, mindenki nagyon szerette. Mindenkivel aranyos, kedves volt, nagyon szerették a társai- mondta két helybéli.

A Művészhelyre az unokámmal együtt jártak. Tegnap is sírógörcsöt kapott. Nagyon sajnálja mindenki: nemcsak a társai, hanem mi is! Én is ki vagyok idegileg is. Nekem tulajdonképpen nem volt senkim, de mégis nagyon-nagyon megvisel. De bárkivel találkozok, ezt mondja! Siratjuk, mert egy 17 éves lánynak nem itt kellett volna végeznie.-mondta egy másik nő.
Az ügyben semmi sem változott az előzetes letartóztatás elrendelése óta. Mivel a bíróság szerint továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi megszökik, március 7-éig meghosszabították az előzetes letartóztatását. Ha a bíróságon bűnösnek találják, akár 15 évvel megúszhatja a gyilkosságot.