hirdetés

Késsel hadonászó, autókat törő őrjöngő férfi halt meg a VIII. kerületi Baross utcában a rendőri intézkedés közben. A járőrök a 30 éves férfit épp megbilincselték amikor az rosszul lett és a gyors újraélesztés ellenére meghalt.

 

A helyszínre érkező járőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart, korábban késsel fenyegetőző embert, majd pedig kénytelenek voltak bilincset is alkalmazni, amikor  intézkedés közben a 30 éves férfi váratlanul rosszul lett, majd elvesztette az eszméletét. Az egyenruhások azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, amit a mentők folytattak – de már nem lehetett megmenteni a férfi életét – írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az intézkedés arányos, jogszerű és szakszerű volt, a haláleset nem áll összefüggésben a rendőri intézkedéssel. Feltehetőleg az esetet az ügyészség is megvizsgálja majd.

A rendőrök a halálesetet követően tudták meg, hogy a 30 éves elhunyt  férfi fél órával korábban autóval közlekedett a VI. kerületben, ahol összetört három gépkocsit is.

Az orvosszakértői vélemény fogja kideríteni, hogy mi okozta az őrjöngő és zavarodott férfi halálát de nem kizárt, hogy valamilyen tudatmódosító vagy erős gyógyszer hatása latt lehetett, ami magyarázatot adna zavarodott viselkedésére.

 

( Cs.T.)