hirdetés

Bizarr kifogással állt elő egy floridai férfi, miután a rendőrök a szekrényében rábukkantak barátnője megcsonkított holttestére. Közölte az csak a szexbábúja. Mondanunk sem kell, a zsarukat egy pillanatra sem sikerült megvezetnie.

jerome wrightA 32 éves Jerome Wrightra saját anyja hívta ki a zsarukat, miután az asszony fura szagokat érzett fia szobája közelében. Amikor a rendőrök rátörték az ajtót, a férfi épp meztelen volt. Szekrényéből pedig hamarosan előkerült barátnője, az 52 éves Deanna Clendinen holtteste. A nő belső szerveinek egy részét eltávolították – ezeket később Wright kukájában találták meg.

A férfi azzal védekezett: minden, amit a zsaruk a szobájában találtak, az internetről van, a barátnőjét pedig már öt hónapja nem is látta. Amit a rendőrök megtaláltak, pedig nem más, mint egy húsból készített szexbaba – írja a New York Daily News.

Wright egyébként nem volt ismeretlen a hatóságok előtt. Most is épp próbaidőn volt, miután márciusban letartóztatták barátnője – Deanna Clendinen – bántalmazásáért. A férfi jó ideje egy fedél alatt élt az anyjával. Az asszony elmondta: Clendinen rendszeresen megfordult náluk.